Momenteel zijn alle praktijken in Waddinxveen gesloten voor nieuwe patiënten. Zij hebben hun bovengrens bereikt. Voor inwoners van De Triangel (en zij die wonen ten zuiden van de Kerkweg) is Huisartsenpraktijk Van Breugel uit Zevenhuizen geopend. U kunt zich aanmelden op www.huisartsvanbreugel.nl. Op dit moment wordt de medische zorg in Zevenhuizen geboden; er wordt gezocht naar een geschikte plek voor het vestigen van een praktijk nabij De Triangel. Voor andere nieuwe inwoners is ons advies om u niet uit te laten schrijven bij uw oude huisarts zodat u met uw gezondheidsvragen een aanspreekpunt houdt. Neem daarnaast contact op met uw zorgverzekeraar om melding te maken van dit probleem, want uiteindelijk zijn de zorgverzekeraars verantwoordelijk voor goede huisartsenzorg in de buurt. Wilt u op de hoogte worden gehouden van inschrijfmogelijkheden in de toekomst? Ga dan naar www.ikzoekeendokterinwaddinxveen.nl.