Praktijkmedewerkers

Huisartsen

Bij Huisartsenpraktijk De Sniep zijn als vaste huisartsen werkzaam: dokter E.H. Bac, dokter E.M. Bergsma en dokter J.M. Spek. Dokter Walterbos is onze huisarts-in-opleiding.

Dokter Bac

Spreekuur op maandagochtend,
woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.

Dokter Bergsma

Spreekuur op maandag en woensdag.

Dokter Spek

Spreekuur op dinsdag en vrijdag.

Dokter Walterbos (huisarts-in-opleiding)

Spreekuur op maandag, donderdag en vrijdag

 

Doktersassistentes

Bij Huisartsenpraktijk De Sniep werken twee doktersassistentes. Bij het bellen met de praktijk hebt u hen vaak aan de telefoon. Zij kunnen u helpen met telefonische adviezen, het maken van een afspraak of een visiteaanvraag.

Naast het aannemen van de telefoon houden de assistentes zich bezig met medische en administratieve taken. Bij medische taken kunt u denken aan het meten van de bloeddruk, het prikken van een suikerwaarde (in de vinger), het uitspuiten van oren, het doen van een uitstrijkje, het verwijderen van hechtingen en wondcontroles. Ook doen de doktersassistentes onderzoeken in opdracht van de huisarts, zoals 24-uursregistratie van de bloeddruk, ECG en doppleronderzoek van de bloedvaten.

Ingeborg

Ingeborg werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

Rajaa

Rajaa werkt op maandag, woensdag en donderdag.

Praktijkondersteuners

Bij Huisartsenpraktijk De Sniep werken vier praktijkondersteuners voor de huisarts (POH). Meestal wordt u door de huisarts doorverwezen en kunt u via de assistentes een afspraak maken.

Wouke en Chantal zijn POH-Somatiek en houden zich bezig met diabetes, hart- en vaatziekten, COPD en ouderenzorg.

Sonja en Vanessa zijn POH-GGZ en houden zich bezig met psychische klachten zoals gespannenheid, somberheid, werk- of gezinsproblemen en ADHD.

Wouke

Wouke werkt op dinsdag en donderdag.

Chantal

Chantal werkt op woensdag en donderdag.

Sonja

Sonja werkt op dinsdag en woensdag.

Vanessa

Vanessa werkt op donderdag en vrijdag.